Google i fremtiden

af Henrik Ernst Hansen den oktober 18, 2009

Businessweek.com har gennemført en række interviews med nøglepersoner fra Google såsom Google CEO Eric Schmidt, Udi Manber som er ansvarlig for search, Amit Singhal fra Googles core ranking team og kendte Matt Cutts som er head of Google´s Webspam team.

De fleste interesserede i online markedsføring misser nyheder som disse, da de leveres af et meget mainstream medie og altså ikke findes på de utallige informationsrige og nicheprægede blogs som online marketing professionelle har en tendens til at fokusere blindt på. Se de omtalte interviews her:

http://www.businessweek.com/technology/content/oct2009/tc2009102_694444.htm
http://www.businessweek.com/the_thread/techbeat/archives/2009/10/googles_udi_man.html
http://www.businessweek.com/the_thread/techbeat/archives/2009/10/google_search_g.html
http://www.businessweek.com/the_thread/techbeat/archives/2009/10/googles_scott_h.html
http://www.businessweek.com/the_thread/techbeat/archives/2009/10/matt_cutts_goog.html

Disse artikler hjælper til at forstå hvorfor Google er så fantastisk dygtige, men der leveres også en masse guldkorn mellem linjerne omkring deres syn på fremtidens søgemaskine.

af Henrik Ernst Hansen

Mit navn er Henrik Ernst Hansen, og jeg er CEO & E-commerce Expert i medie- og webbureauet Mindmill. Her rådgiver jeg virksomheder om SEO, SEM, e-handel, crosschannel marketing, konverteringsoptimering, webudvikling og alt andet som relaterer sig til online forretningsudvikling. Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2002, og i kraft af mit virke som CEO i Mindmill, brænder mit hjerte naturligvis også for forretningsudvikling, iværksætteri, organisationsudvikling og ledelse.

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar

Forrige indlæg:

Næste indlæg: